Vienas skaitomiausių Didžiosios Britanijos žūklės žurnalų „Angling Times” jau keletą metų rengia didelius apdovanojimus, kuriuose pagerbia geriausius žvejus, geriausius žūklės įrankių gamintojus, įvardija geriausias žūklavietes ir t.t. Iš viso apdovanojimai teikiami 28 kategorijose, o vienoje jų atsidūrė ir lietuviškas akcentas.

Nominacijoje „Metų inovacija” laimėti pretenduoja naujausia „Deeper” versija „Deeper PRO Plus Fish Finder”. Šioje kategorijoje lietuviai varžosi su dar 11 pretendentų.

„Metų inovacija” taip pat pretenduoja tapti naujas „Taska” valas, kuriame suderintas fluorokarbonas ir pinta gija, „Preston” plaforma su bet kokiom sąlygom pritaikomu meškerių stovu, skaidrios „Drennan” plūdės su spalvotomis antenomis ir kiti gaminiai.

Šiemet Amsterdame vykusioje didžiausioje Europos žūklės reikmenų parodoje „Efttex“ naujoji „Deeper PRO Plus“ versija laimėjo metų aksesuaro apdovanojimą.

Be to, lietuvių išradimas svarbiausioje tarptautinėje naujųjų technologijų parodoje pasaulyje „Consumer Electronics Show“ (CES) buvo paskelbtas geriausia metų naujove.