Penki nauji skoniai – kokia jų istorija?

Rusų karpininkai „Carptime”, žinodami savo regiono įmantrybes, užsakė „CC Moore” kompanijoje penkis naujo skonio boilius, patentuotus ir platinamus tik Rusijos rinkoje. Mes su minėtais rusais seniai palaikome draugiškus dalykinius ryšius, tad pavyko pasirašyti sutartį ir gauti didelę partiją šių masalų ir „dipais” vadinamų kvapų stipriklių. Be mūsų daugiau niekas jais neprekiauja, o kadangi darėme tik vieną didelį užsakymą, jų kiekis gana ribotas. Šioje istorijoje įdomiausia tai, kad būtent šio gaminio, gaminamo anglų įmonėje, Anglijoje nėra. Jau gavome keletą užsakymų iš anglų karpininkų, kurie priversti savo produkciją pirkti Lietuvoje.

Gal išvardintum tuos sąmyšį sukėlusius skonius?

Tai „Pineapple Hit”, ananaso skonis, „Tangerine Juice” – mandarinas, „Mega Tutti” – tutti skonio, „Strawberry Jam” – gerokai patobulinta braškė ir „Wild Plum” – laukinės slyvos skonis.
Šių skonių produkcijos liniją sudaro „pop up” boiliai, kurie yra 15 mm diametro, šėrimo, 18 mm boiliai, parduodami po 1 kg ir kvapų stiprikliai (dipai), išpilstyti po 100 ml.
Ši vaisinių kvapų serija, kurta 2017 metais, gavo „All - round Chase Range” (liet. Žvejyba ištisus metus) pavadinimą. Ją sudaro platus, daugiausia augalinės kilmės, natūralių ingredientų asortimentas: kukurūzų ekstraktas (csl), riešutų aliejus, augaliniai baltymai, vaisių ekstraktas, žuvies ir pieno baltymai, mielių milteliai, grietinėlė. Tad visa serija skirta žūklei nuo ankstyvo pavasario iki vėlyvo rudens.

Kodėl „Carptime” pasirinko būtent šią kompaniją? Juk galima namie ar kur nors arčiau gaminti?

Žinoma, galima rasti ir suderinti gamybą arčiau, tačiau produktas kurtas labai atsakingai, orientuojantis į aukštai užkeltą reikalavimų kartelę. Kadangi „CC Moore” visame pasaulyje garsėja medžiagų kokybe ir patikimumu, sąžiningos prekybos ir konkurencijos principais, rusai pasirinko būtent šią kompaniją ir jau nusiuntė receptą su savo pageidavimais ir reikalavimais, padiktuotais ilgametės patirties. Mes taip pat tuo džiaugiamės, nes sudarę sutartį šiai linijai esame vieninteliai oficialūs jos platintojai regione.

Ar galima teigti, kad „fanatikai.lt” yra karpinės įrangos pardavimų lyderiai Lietuvoje?

Stengiamės tokiais būti. Šiais metais vykusios parodos, manau, tik patvirtina šį faktą. Nors mus domina ne tik karpiavimas. Didelį dėmesį skiriame jūrinei žvejybai, nelieka nuskriausti pas mus apsilankę plūdininkai bei spiningautojai. Kaip tik šiuo metu siūlome itin dideles, iki 70 procentų, nuolaidas meškerėms bei spiningams, tad kiekvienas mūsų svečias ras ką nors savo poreikiams patenkinti.