KABLYS.lt atliko apklausą, kad išsiaiškintų, ar žvejus domina įvairūs kompiuteriniai ar mobilieji žvejybos simuliatoriai. Beveik 68% atsakiusiųjų teigė, kad žvejybos žaidimai jų visai nedomina.
Nors gyvų potyrių gerbėjų skaičius gerokai lenkia žaidžiančiųjų, šiek tiek daugiau nei 13% KABLYS.lt skaitytojų tokius žaidimus žaidžia dažnai, o daugiau nei 19% kompiuterio ekrane žvejoja bent retkarčiais. Pirmadienį nedaugelis laimingųjų leis sau ištrūkti prie vandens telkinių, todėl vakaras tobulinant įgūdžius ekrane gali tapti maloniu laisvalaikio praleidimo būdu. Šį kartą siūlome porą žaidimų, atitinkančių sezono nuotaiką:

„Ice Lakes“

„Ice Lakes“ – bene labiausiai realybę atitinkantis poledinės žūklės žaidimas. Programos kūrėjai detaliai atvaizdavo Arkties ramybę ir atmosferą – sniego gurgždėjimą po kojomis, šerkšnotus medžius, grąžto judesius lede. Žaidėjas gali pasirinkti tarp trijų žaidimo režimų – žaisti vienas, varžytis konkurse arba žaisti kartu su kitais žaidėjais internetu. Džiugina ir platus žemėlapių bei įrangos pasirinkimas. Pardavęs savo sugautą laimikį žuvų turguje žaidėjas gali atnaujinti įrangą bei masalus. „Ice Lakes“ – nesudėtingas ir akiai malonus žaidimas, tačiau, kaip ir tikra žvejyba, ši pramoga pareikalaus kantrybės. Siekdami išlaikyti žaidimo realumą, kūrėjai pasirūpino, kad žūklė ekrane užimtų ne vieną dešimtį minučių.

Šis žaidimas patiks tiems, kurie tarp dienos darbų norėtų išsmukti pažvejoti savo išmaniuosiuose įrenginiuose. Nors Android OS pritaikyto žaidimo kūrėjai tikina, kad programėlė nemokama, neįsigiję jos oficialiai neturėsite prieigos prie svarbiausių funkcijų. Gera žinia ta, kad žaidimas kainuoja vos 3 eurus. Žinoma, stebuklų iš mobiliojo žaidimo tikėtis neberta, tačiau jo grafika geresnė nei daugelio konkurentų. Pilna žaidimo versija leidžia žvejoti ant 39 ežerų ledo ir pasirinkti, ar norite žaisti vienas, ar prisijungti prie internetinės bendruomenės ir žaisti su kitais meškeriotojais.