Varžybos „Kur tu, karpi?” iš kitų panašių renginių išsiskiria tuo, kad jose pagrindinis tikslas yra ne sugauti kuo daugiau žuvų (nors ir už tai numatyti solidūs prizai), bet sužvejoti specialiais žymekliais paženklintas žuvis, kurios į tvenkinį paleidžiamos likus savaitei iki varžybų.

Šiemet į vandenį prieš varžybas bus paleista 13 tokių pažymėtų karpių. Vienas jų turės ženkliuką, ant kurio bus KIA simbolis, tad šią žuvį sugavusi komanda namo galės grįžti naujutėlaičiu automobiliu. Jei šio karpio niekas nepagaus, burtų keliu bus išrinkta komanda, kuriai atiteks paguodos prizas – 585 eurai.

Žvejai taip pat gali tikėti sugauti vieną iš dviejų „sidabrinių karpių”, už kuriuos numatytas 290 eurų prizas. Tvenkinyje taip pat plaukios 10 „bronzinių karpių”, įvertintų 60 eurų. Bendras varžybų „Kur tu, karpi?” prizinis fondas siekia net 10 tūkst. eurų.

Varžybos „Kur tu, karpi?” šiemet vyks liepos 22-23 dienomis, registracija į jas jau prasidėjo. Tad jei norite laimėti puikių prizų ar tiesiog šauniai praleisti laiką, pasižymėkite šią datą savo kalendoriuje.