Varžybų organizatoriai žada daug atkaklių kovų vandenyje, kadangi visą šaltąjį sezoną sportininkai intensyviai ruošė savo techniką varžyboms. Pirmajame Lietuvos vandens motociklų čempionato etape išaiškės šio sezono lyderiai, nors sportininkų lauks dar ne vienerios varžybos.

Šį savaitgalį Lietuvos vandens motociklų sporto federacija kvies visus turinčius vandens motociklus nebūti vandens “chuliganais” ir negadinti kitiems nuotaikos neleidžiant ramiai atostogauti poilsiautojams, bet atvykti į varžybas ir išbandyti save.

Geriau tie žmonės, kurie turi vandens motociklus savo energiją išlieja varžybose, o ne plaukiodami neleistinuose vandens telkiniuose.
Tomas Gurkšnys, LVMSF prezidentas

Šiai idėjai įgyvendinti organizuojamas Lietuvos vandens motociklų „FAST LAP RACE“ čempionatas.
„Mes norime pakeisti žmonių požiūrį į vandens motociklus ir jų vairuotojus, siekiame ugdyti kultūrą ir pagarbą vieni kitiems. Geriau tie žmonės, kurie turi vandens motociklus savo energiją išlieja varžybose, o ne plaukiodami neleistinuose vandens telkiniuose“, – apie idėją kalbėjo LVMSF prezidentas Tomas Gurkšnys.

Neturintiems vandens motociklo, bet norintiems sudalyvauti varžybose žiūrovams, organizatoriai paruošė specialią klasę. Joje kiekvienam norinčiam bus suteiktas vandens motociklas ir jis galės savo jėgas išbandyti trasoje.