Parodos organizatoriai žada, kad šiųmetinis renginys pranoks abu buvusius iki šiol. Paroda bus net tris kartus didesnė už pernykštę – tiek užimamu plotu, tiek dalyvių skaičiumi. Planuojama, kad HHS2017 dalyvaus apie 300 Lietuvos ir užsienio įmonių, o lankytojų skaičius turėtų perkopti 20 tūkstančių. Šioje parodoje išskiriamos 3 specializuotos tematinės salės – medžioklės, žvejybos bei aktyvaus laisvalaikio ir savigynos.

Tiesa, reikia pastebėti, jog pernykštėje parodoje bent jau renginių, skirtų žvejams, skaičius buvo kur kas didesnis – tai ir paskaitos, kurias skaitė įvairių žūklės būdų ekspertai, ir įvairūs praktiniai seminarai.

Tuo metu šiemet renginių meškeriotojams kraitis bus kiek kuklesnis, o labiausiai jais turėtų susidomėti gaudantys ar tik ketinantys pradėti gaudyti museline meškere.

Visas tris dienas Museline.lt kolektyvas „Litexpo” parodų centre dėstys šio žūklės būdo pradžiamokslį, mokys rišti museles ir atlikti tikslius metimus tokiose situacijose, kai erdvės mojuoti meškere praktiškai nėra.

Parodoje dalyvaus ir visuomeninės aplinkosauginės organizacijos „Lašišos dienoraštis” kompanija – jie papasakos apie tai, kuo ypatingos yra į mūsų upes atplaukiančios karališkos žuvys ir kodėl privalome jas iš visų jėgų saugoti.

Bet net jei jums šie renginiai ir neatrodo labai įdomūs, parodoje apsilankyti vis tiek verta, nes čia tikrai rasite ne vieną žūklės įrankių gamintoją ir importuotoją. Tad visas prasidedančio šių metų žūklės sezono naujienas galėsite apžiūrėti vienoje vietoje.