Jūrų vilkas – tai didelė ir labai skani žuvis. Žvejų teigimu, skaniausias jūrų vilkas yra rūkytas. Sako, jį su malonumu valgo net tiek, kurie apskritai nemėgsta žuvies.

Rūkytas jūrų vilkas

Jūrų vilkas išdarinėjamas, įtrinamas druska bei pipirais ir paliekamas 12 valandų pasimarinuoti.

Tada dedamas į rūkyklą ir rūkomas. Išrūkytas jūrų vilkas tampa juodas, o jo mėsa – geltonai rausvos spalvos. Skonis – nuostabus, tiesiog tirpsta burnoje.

Kablys.lt

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

KABLYS.lt receptai: ant grotelių keptas lynas

2017-05-06 12:00 Pasidalijimų 24

Už 2 eurus iki soties prisikirto visa šeima

2017-04-29 19:00 Pasidalijimų 53

Dienos klausimas