Jūrų vilkas – tai didelė ir labai skani žuvis. Žvejų teigimu, skaniausias jūrų vilkas yra rūkytas. Sako, jį su malonumu valgo net tiek, kurie apskritai nemėgsta žuvies.

Keptam jūrų vilkui reikės:

  • 1 kg jūrų vilko
  • druskos ir pipirų pagal skonį
  • aliejaus kepimui
  • 3 šaukštų miltų

Kepamas paprastai. Išdorotas jūsų vilkas supjaustomas gabalais, įtrinamas druska bei pipirais, pavoliojamas miltuose ir kepamas įkaitintame aliejuje. Miltai neleidžia žuviai subyrėti, kepant susidaro labai gardi traški plutelė. Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Kablys.lt

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

KABLYS.lt receptai: ant grotelių keptas lynas

2017-05-06 12:00 Pasidalijimų 24

Už 2 eurus iki soties prisikirto visa šeima

2017-04-29 19:00 Pasidalijimų 53

Dienos klausimas