Jūrų vilkas – tai didelė ir labai skani žuvis. Žvejų teigimu, skaniausias jūrų vilkas yra rūkytas. Sako, jį su malonumu valgo net tiek, kurie apskritai nemėgsta žuvies.

Keptam jūrų vilkui reikės:

  • 1 kg jūrų vilko
  • druskos ir pipirų pagal skonį
  • aliejaus kepimui
  • 3 šaukštų miltų

Kepamas paprastai. Išdorotas jūsų vilkas supjaustomas gabalais, įtrinamas druska bei pipirais, pavoliojamas miltuose ir kepamas įkaitintame aliejuje. Miltai neleidžia žuviai subyrėti, kepant susidaro labai gardi traški plutelė. Patiekite su šviežiomis daržovėmis.

Kablys.lt

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Valgyk sveikai: neriebi, pigi ir sveikatai naudinga žuvis

2018-01-09 13:15 Pasidalijimų 30 Komentarų 4

Valgyk sveikai: svečius vaišiname upėtakiu

2017-12-27 08:05 Pasidalijimų 9

Valgyk sveikai: kaip skaniai pagaminti lydeką

2017-12-24 10:45 Pasidalijimų 9 Komentarų 1

Dienos klausimas