Reikės:

  • 700 g šviežios lašišos filė be odos
  • 200 g grietinės
  • poros šaukštų sojos padažo
  • šaukšto garstyčių
  • poros žiupsnių kapotų krapų
  • šlakelio aliejaus
  • druskos ir pipirų pagal skonį

Lašišos filė supjaustykite maždaug 3 cm gabalėliais ir kepkite ant gana stiprios ugnies apie 3 minutes iš kiekvienos pusės su trupučiu aliejaus.

Dubenėlyje sumaišykite grietinę, garstyčias, sojos padažą, druską ir pipirus bei smulkintus krapus.

Šį mišinį supilkite ant iškeptos žuvies ir pakaitinkite, bet neužvirkite.
Taip paruošta lašiša skanu su virtomis bulvėmis ir šviežių daržovių salotomis.

Kablys.lt

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

KABLYS.lt receptai: ant grotelių keptas lynas

2017-05-06 12:00 Pasidalijimų 24

Už 2 eurus iki soties prisikirto visa šeima

2017-04-29 19:00 Pasidalijimų 53

KABLYS.lt receptai: kepta menkė su sezamais

2017-04-02 14:30 Pasidalijimų 4

Dienos klausimas