Reikės:

  • 700 g šviežios lašišos filė be odos
  • 200 g grietinės
  • poros šaukštų sojos padažo
  • šaukšto garstyčių
  • poros žiupsnių kapotų krapų
  • šlakelio aliejaus
  • druskos ir pipirų pagal skonį

Lašišos filė supjaustykite maždaug 3 cm gabalėliais ir kepkite ant gana stiprios ugnies apie 3 minutes iš kiekvienos pusės su trupučiu aliejaus.

Dubenėlyje sumaišykite grietinę, garstyčias, sojos padažą, druską ir pipirus bei smulkintus krapus.

Šį mišinį supilkite ant iškeptos žuvies ir pakaitinkite, bet neužvirkite.
Taip paruošta lašiša skanu su virtomis bulvėmis ir šviežių daržovių salotomis.

Kablys.lt

Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Valgyk sveikai: neriebi, pigi ir sveikatai naudinga žuvis

2018-01-09 13:15 Pasidalijimų 30 Komentarų 4

Valgyk sveikai: svečius vaišiname upėtakiu

2017-12-27 08:05 Pasidalijimų 9

Valgyk sveikai: kaip skaniai pagaminti lydeką

2017-12-24 10:45 Pasidalijimų 9 Komentarų 1

Dienos klausimas