FlyLords

Kaip sako pats pavadinimas, ši anketa bus įdomiausia muselinės žvejybos fanams. Jei norite pamatyti, kaip atrodo gražiausi pasaulyje musele sugauti laimikiai, užsiprenumeruokite „FlyLords“.

YnotOutdoors

Šioje paskyroje rasite žvejų iš viso pasaulio atsiųstus laimikius. Taip pat savo sėkmės istorijomis galite dalintis ir jūs. Jei turite gerą nuotrauką, pažymėkite ant jos YnotOutdoors anketą ir žiūrėkite, kas nutiks.

tdc_fishing

Jei esate aktyvus Instagram bendruomenės narys, greičiausiai jau sekate šią anketą. Jei ne, pats metas tai padaryti. Tdc_fishing savo anketoje rodo šauniausias žvejų iš viso pasaulio atsiųstas nuotraukas ir kasdien atnaujina turinį.

Fishingdaily

Jei mėgstate žvejoti ir domėtis kitų žvejų pasiekimais, ši anketa – jums. Tai – bene daugiausia sekėjų turinti žvejų paskyra, kurioje rasite nuotraukų iš viso pasaulio.

Advancedcarp

Vieno didžiausių Didžiosios Britanijos karpių žūklės žurnalo Advancedcarp anketa – viena aktyviausių žvejų pasaulyje. Jei esate pamišęs dėl karpių žūklės, sekdami šią paskyrą galėsite kasdien mėgautis žvejų iš viso pasaulio sugautais big fish‘ais.