Papūga gyvena Cranwells ežere Berkšyro grafystėje. Kaip ir kitur Anglijoje, visi sumeškerioti karpiai paleidžiami atgal į vandenį, tad per savo gyvenimą yra užkibę ne vieną kartą ir ne vienam meškeriotojui. Taip didžiausi vandens telkinių karpiai gauna vardus ir tampa žvejų traukos objektu.

Kaip rašo britų žūklės žurnalas „Anglers Mail”, Cranwells ežere 10 metų meškeriojantis Dave'as Mattockas buvo jau sugavęs kone visus didžiausius šio vandens telkinio karpius, bet Papūgos – niekuomet. Galiausiai prieš kelias dienas jam pavyko. Tačiau nepavyko pagerinti didžiausio Anglijos karpio rekordo, nes Papūgai svoris nebeauga. Priešingai jis krinta.

Papūga rekordine žuvimi buvo paskelbta 2016 m. sausį. Tuomet šis karpis svėrė beveik 30,9 kilogramo. Dabar žuvis besveria 28,4 kilogramo.

Tiesa, Anglijoje yra sugautas ir didesnis – Big Rig vardu žinomas karpis. Ši žuvis buvo užkibusi du kartus: vieną kartą jos svoris siekė 31,4 kilogramo, antrą – jau net 32,3 kilogramo. Tačiau rekordines žuvis fiksuojantis komitetas oficialiu rekordu Big Rig nepripažino, nes konstatavo, kad žuvis prieš įžuvinta į ežerą buvo auginama dirbtinai ją šeriant.