Nedidelės Anglijos bendrovės „Mill Tackle Engineering” savininkas Garry Millsas vieną rytą avyko į darbą, kad užbaigtų 23 unikalių rankų darbo ričių gamybą. Tačiau jis rado tik išlaužtus langus, o ričių nebebuvo.

„Mill Tackle Engineering” specializuojasi žūklei plūdine upėse skirtų inercinių ričių gamyboje. Viena tokia G. Millso pagaminta ritė mažmeninėje prekyboje kainuoja apie 500 eurų. Vyras kaip tik buvo gavęs vienos žūklės reikmenų parduotuvės užsakymą pagaminti 23 tokias rites. Jos buvo beveik baigtos, tačiau žūklei neparuoštos – kai kurių detalių dar trūko. Nepaisant to, į dirbtuves įsilaužę vagys susirinko jas visas.

Kalbėdamasis su žurnalu „Anglers Mail” G. Millsas teigė neabejojantys, kad tai buvo atsitiktiniai plėšikai, kurie neturėjo jokio supratimo apie vagiamus daiktus. Ričių meistras tikisi dar atgauti savo kūrinius, jei vagys pabandys juos parduoti, nes šias rites nebus sunku atpažinti – ant jų visų išgraviruotas užsakymą pateikusios parduotuvės pavadinimas ir numeriai nuo 01 iki 23.