Kad įgyvendintų savo svajonę amžiams pakeisti žūklės madą, Linda svetainėje kickstarter.com pristatė savo startuolį – „FisheWear“ prekių ženklą, siūlantį įsigyti patrauklią ir patogią žūklės aprangą moterims. Tiesa, pirmaisiais Lindos kurtais drabužiais moterys jau spėjo pasipuošti. Verslo idėja kurti praktišką ir žaismingą žūklės aprangą moterims gimė 2015 metais, kai moteris ėmė pardavinėti drabužius internete ir tiesiog iš savo automobilio bagažinės.

Muselininkės

Nors „FisheWear“ linijos drabužiai buvo įkvėpti aistros muselinei žūklei, jie lengvai pritaikomi ir kitoms sporto šakoms bei laisvalaikio praleidimui parke ar jogos studijoje. Be to, „FisheWear“ išsiskiria labai kokybiškomis medžiagomis ir šiluma. Kol kas Linda mėgina surasti rėmėjų, kurie padėtų jai gaminti vilnonių apdarų kolekciją, skirtą dėvėti žūklėje po bridkelnėmis.

Muselininkė

Taip pat drabužių kūrėja siūlo moterims pasipuošti vaivorykštiniais upėtakiais margintais apdarais, skirtais tikroms muselinės fanatikėms. Tiesa, apie muselinę žūklę žvejė ir „FisheWear“ sumanytoja greičiausiai galėtų papasakoti žymiai daugiau nei kai kurie vyrai, mat be aistros gražiems ir funkcionaliems drabužiams, meškeriotoja Aliaskoje taip pat rengia užsakomąsias žvejybos išvykas.