Kęstutis sutiko pasidalinti savo žūklės įspūdžiais ir įpročiais.

„6 mėnesius per metus praleidžiu Švedijoje (ten ir buvo sugautas šamas). Ten dirbu jau 4 metus, tad pažvejoti tenka nemažai, bet tokią žuvį sugavau pirmą kartą. Išvykau žvejoti starkių prie ežero, bet masalą pagriebė šamas. Žvejojau mikro žuvele galvakabliams vos 8 gr. Valas, nors ir pintukas, bet iki 12,5 kg. Pavadėlis libao irgi iki 10 kg. Spiningas – Dragon specialist, su juo žvejojau pirmą kartą. Kova su laimikiu nebuvo ypatingai ilga, apie 20 minučių. Tuo metu viską buvo užvaldęs adrenalinas.

Kaip sakoma, esu žvejys ligonis, vos tik pasitaiko laisva minutė, lekiu prie kokio ežero. Labiausiai man patinka spiningauti,“ – pasakojo meškeriotojas.

Jei dar nespėjote sudalyvauti „Mano didžiausia žuvis“ konkurse, dabar pats metas tai padaryti. Kiekvieną savaitę burtų keliu išrenkamas laimėtojas tik iš tą savaitę atsiųstų nuotraukų, todėl šansai laimėti labai dideli.

Viskas, ką reikia daryti – įkelti nuotrauką į sistemą ir suvesti reikalingus registracijos duomenis. Kam atiteks dar vienas Kablys.lt džemperis, išsiaiškinsime kitą pirmadienį, birželio 4 dieną.

Daugiau spiningu sugautų laimikių nuotraukų rasite galerijoje. Jų istorijų, masalų, vandens telkinių, kuriuose buvo sugautos žuvys, ieškokite čia.