Tiesa, bet kokios žuvytės po chirurgo skalpeliu negula. Ši „privilegija“ tenka išskirtinai malajinėms kaulaliežuvėms, vienoms brangiausių akvariuminių žuvelių pasaulyje. Singapūre malajinė kaulaliežuvė (eng. Asian arowana) laikoma didelių turtų simboliu. Pasiturintieji trokšta tik tobulų daiktų ir gyvūnų, todėl vietinio akvariumų eksperto pono Eugene Ng atliekama žuvyčių vokų pakėlimo operacija yra tokia paklausi.

Viena kaulaliežuvė kainuoja nuo kelių šimtų iki dešimčių tūkstančių dolerių, todėl nedidelė kosmetinė operacija daugeliui turtingųjų atrodo menka investicija. Žuvelės „remontas“ pas poną E. Ng kainuoja apie 60 dolerių. Tiesa, ši mada plinta visame pasaulyje ir kelių dešimčių dolerių visai nebūtina išleisti. Youtube kanale demonstruojama, kaip pačiam padaryti žuvelės operaciją.

Būtent kaulaliežuvės žuvelės ypatingai populiarios visoje Azijoje. Jų laikymas siejamas su turtu ir sėkme, dėl savo kainos kaulaliežuves įsigyti gali tik elitas. Čia gajus prietaras – kaulaliežuvei iššokus iš akvariumo reikia būti budriam, verslą gali ištikti nesėkmė. Šios žuvys dažnai lyginamos su Kinijos drakonu dėl ryškios spalvos, tvirto sudėjimo ir raudonų ūselių.