#Savage „Savage denim waist waders (stocking foot)“

#Savage „Savage denim waist waders (stocking foot)“

Bridkelnės, primenančios madingus džinsus. Kodėl tik iki juosmens? Todėl, kad norint žvejoti tikrai patogiai tokio ilgio pilnai pakanka – krūtinę dengiančios bridkelnės su petnešomis labiau tinka braidyti bangų mūšoje jūros priekrantėje arba muselinės mėgėjams, ir tai tik tada, kai reikia perbristi tikrai gilų ruožą, o spiningaujant – retai brendama giliau pusės šlaunų.

Pagamintos iš vandeniui nelaidaus (iki 10000 mm) trisluoksnio kvėpuojančio audinio (86 % poliestero ir 14 % spandekso). Visos siūlės apdorotos ir nelaidžios vandeniui, elastingas platus juosmuo su kilpomis plačiam neopreniniam diržui tvirta sagtimi.

Kaip ir tikri džinsai, šios bridkelnės turi net 4 kišenes: 2 šonuose ir 2 užpakalyje.
Patogios 3 mm storio aukščiausios kokybės neopreno kojinės, ant batų užleidžiama patikima apsauga nuo žvyro su nerūdijančio metalo kabliuku.

#Savage „Sneaker wading shoes“

#Savage „Sneaker wading shoes“ braidymo batai

Itin patogūs, platūs ir lengvi, sportbačius primenantys braidymo batai. Pasiūti iš tvirto medvilninio audeklo, aukštoki aulai viršuje paminkštinti, batų nosys ir kulnai sustiprinti papildomu gumos sluoksniu. Padai – guminiai, o vidinė pado dalis ir išimami vidpadžiai – iš porėtos EVA medžiagos. Batų šonuose arčiau pado – nedidelės drenažinės skylutės, skirtos vandeniui greičiau pašalinti.

Kaimynai lenkai apie kelnes ir batus:

Graibštas „Pro firezze ruber mesh“

Graibštas „Pro firezze ruber mesh“

Sukurtas braidymo mėgėjams – tvirtas, lengvas, plaukiantis, pakankamai platus ir gilus – t. y. tinkamas pasemti nemažą šlakį ar lydeką. Šie graibštai gaminami 2 dydžių – graibšto galvos matmenys: 40×50×50 cm arba 46×56×65 cm, o transportavimo gabaritai – 89×48×3,5 cm. Graibšto kaušas pasiūtas iš ypatingo guma dengto tinklelio. Toks gumuotas tinklelis nepūva, nežaloja žuvies, o svarbiausia – atsparus kabliukams, – jie tiesiog nuslysta ir neįsipainioja, todėl turėtų patikti C&R (Catch And Release – t. y. „Pagavai – paleisk“) entuziastams.

Spiningautojo krepšys „Sling shoulder bag“

Spiningautojo krepšys „Sling shoulder bag“

Itin patogus krepšys spiningautojams – nedidelis (20×31×15 cm), bet itin talpus: viename jo skyrių puikiai telpa nemaža plastmasinė masalų dėžutė, kitame – galima susidėti plastikinius vokelius sistemėlėms, pavadėlių ir kitokių smulkmenų atsargas. Krepšio šonuose – kišenė gertuvei ir kilpelės bei dirželiai atsarginiams meškerykočiams ar graibštui pritvirtinti, ar juosiančiam diržui prisegti. Plati įstriža perpetė patogiai gula ant peties, krepšį galima nesunkiai persistumti į priekį ant pilvo (kai reikia pasiknaisioti dėžutėje ir paieškoti kito masalo), ar žingsniuojant tolyn – perkelti už nugaros.

Spiningautojo krepšys „Sling shoulder bag“
Spiningautojo krepšys „Sling shoulder bag“

Mads Grosell pristato:

Kuprinė „Specialist rucksack“

Skirta „sunkiosios artilerijos“ gerbėjams – t. y. žvejojantiems dideliais masalais. Ši patogi ir talpi kuprinė man ištikimai tarnauja jau antrą sezoną. Pasiūta iš tvirto nepūvančio sintetinio audinio, visi užtrauktukai – stambesni nei įprasta ir atsparūs korozijai.

Kuprinė palyginti nedidelė (40×38×23 cm), bet pakankamai talpi, prie jos pridedamos 3 plastmasinės masalų dėžutės puikiai telpančios apatiniame skyriuje. Beje, visos Savage Gear masalų dėžutės gaminamos standartinių dydžių, todėl, prireikus jas galima nesunkiai pakeisti ir kitų gamintojų dėžutėmis.

Kuprinė „Specialist rucksack“
Kuprinė „Specialist rucksack“

Ant kuprinės dangčio galima pritvirtinti specialų patiesalą žuviai, susuktą striukę ar net trumpo kelioninio spiningo dėklą, o dangčio viduje – patogi skaidri užtrauktuku užsegama kišenė sistemėlėms, pavadėliams ir kitoms smulkmenoms susidėti. Talpus viršutinis skyrius. Šoninės kišenės – kiekvienoje jų puikiai telpa standartinio dydžio iki 0,75 l talpos termosas. Didelė ir pakankamai plati užtrauktuku užsegama priekinė kišenė įrankiams ir kitokioms atsargoms susidėti.

Kuprinė patogiai guli ant nugaros, todėl su ja nebaisūs tikrai tolimi žygiai pakrantėmis, tikrai nevaržo judesių mojuojant spiningu, ir net valtyje neužima daug vietos.

Plačiau:

Krepšys „Lure specialist shoulder bag“

Krepšys „Lure specialist shoulder bag“

Taip pat skirtas „artileristams“ – didžiųjų masalų gerbėjams, nemėgstantiems per daug apsikrauti. Krepšys nėra didelis (16×40×22 cm), tačiau jame telpa 2 didelės masalų dėžutės, o o dangčio vidinėje pusėje įrengta patogi užtrauktuku užsegama kišenė sistemėlėms, pavadėliams ir kitoms smulkmenoms susidėti. Taip pat turi gana talpias šonines kišenes, priekyje – nedidelę kišenėlę skirtą universalioms spiningautojo replytėms.

Sukurta žvejų ir skirta žvejams:

Krepšys „Soft lure specialist bag“

Krepšys „Soft lure specialist bag“

Itin patogus ir kompaktiškas krepšys skirtas žvejojantiems guminukais – prie jo taip pat pridedama dėžutė masalams, galvakabliams, kabliukams ir kitoms smulkmenoms susidėti, bei 10 užsegamų skaidrių vokelių skirtų sistemėlėms.

Krepšys „Soft lure specialist bag“

Mads Grosell pristato:

Partnerio turinys