Kaip gimsta „silkės“?

„Herring“ (angl. – silkė) masalų grupė – tai vieni seniausių Savage-gear sukurtų masalų, ir vieni pirmųjų, kuriuos kurdamas gamintojas panaudojo 3D technologijas.

Pradžioje tikra silkė, arba jos gipsinė atlieja nuskenuojama trimačiu skeneriu.

Vėliau gautas vaizdas apdorojamas specialiomis projektavimo programomis ir toliau modeliuojamas, stengiantis išsaugoti tikros žuvies išvaizdą ir proporcijas. Šis masalų kūrimo procesas vadinamas biomodeliavimu.

3D Herring Big fish shad

Gautas ruošinys atspaudžiamas trimačiu spausdintuvu, vėl apdorojamas, kol virsta liejimo formų gamybai tinkamu šablonu...

4PLAY V2


4Play V2 – tai itin sėkmingo ir ilgai gaminto masalo atnaujinta versija. Kaip ir ankstesnieji 4Play, šie masalai gaminami 2 tipų: 4Play V2 Swim&Jerk ir 4Play V2 Liplure.

4Play V2 Swim&Jerk – tai lėtai skęstantis iš tvirtos ABS plastmasės pagamintas daugianaris (4 dalių) swimbait tipo masalas su pusiau minkšta uodega. Gaminami 3 dydžių: 13,5 cm (svoris – 20 g), 16,5 cm (svoris – 35 g) ir 20 cm ilgio (svoris – 65 g). Plaukia 0,3–1,2 m gylyje. Tolygiai traukiamas masalas vylingai vinguriuoja visu kūnu, o staigiau trūktelėtas – staigiai metasi į šoną, kur kas toliau ir aštriau nei ankstesnės kartos masalai.

Geriausia masalą traukti tradiciniu, daugelio amerikiečių žūklės swimbait tipo masalais specialistų rekomenduojamu būdu: 4–5 ritės rankenėlės pasukimai ir du staigūs trūktelėjimai, ir vėl 4–5 ritės rankenėlės pasukimai ir du staigūs trūktelėjimai...

4Play V2 Liplure – tai lėtai skęstantis iš tvirtos ABS plastmasės pagamintas daugianaris (4 dalių) vobleris su pusiau minkšta uodega. Gaminami 3 dydžių: 13,5 cm (svoris – 18 g), 16,5 cm (svoris – 32 g) ir 20 cm ilgio (svoris – 62 g). Plaukia 0,3–1,2 m gylyje, tolygiai traukiamas išraiškingai vinguriuoja visu kūnu.

Trumpai apie 4Play V2:

4 Play Swim&Jerk po vandeniu:

4D HERRING SHAD


4D Herring Shad – tai atnaujinta itin sėkmingo ir ilgai gaminto masalo 3D Herring Shad versija. 3D, arba trimatė erdvė (ilgis+plotis+aukštis) – tai įprasta. O 4-asis matmuo sukuriamas pasitelkiant ypač tikroviškai atrodančią atspausdintą fotochrominę masalo dangą ir net... kvapą! Masalo detalės tiek tikroviškos, kad vandens plėšrūnėms bus itin sunku susilaikyti... Lyginant su ankstesniu masalu – pastorinta priekinė masalo dalis, tam kad geriau laikytųsi įvertas galvakablis ar spiralės pavidalo sistemėlės laikiklis. Ir dar – masalo akys minkštos! Taigi, veriant masalą ant galvakablio, ar įsriegiant svarelį su spirale, masalo akys neatšoka, – kas neretai nutikdavo senesnės kartos masalams. Nedidelė dovanėlė – prie masalo uodegos įtaisytas paslėptas barškutis, triukšmu viliojantis vandens plėšrūnes.

Šie masalai gaminami 3 dydžių: 16, 19 ir 25 cm ilgio.

4D Herring Shad:

Lydekų žūklė su 4D Herring Shad Lenkijoje:

Menkės atakuoja:

CUTBAIT HERRING


Cutbait Herring – šie dideli ir sunkūs masalai sukurti padedant keliems labiausiai patyrusiems Skandinavijos jūrinės žūklės gidams ir skirti didžiųjų menkių, vilkžuvių ir otų žūklei dideliame gylyje. Tai 2 dalių masalas, sudarytas iš žuvies galvos pavidalo galvakablio ir silikoninio begalvės žuvies pavidalo kūno.

Gaminant silikoninę masalo dalį panaudotas unikalus „dažymo po oda“ būdas, dėl to masalai atrodo itin tikroviškai. Galvakablių gamybai panaudoti itin tvirti japoniški grūdinto anglinio plieno „Bigfish“ linkio kabliukai.
Cutbait Herring gaminami 2 dydžių: 20 cm ilgio (270 g svorio), ir 25 cm ilgio (470 g svorio).

Taip pat gaminami ir Cutbait Herring masalai su Curl Tail pavidalo uodega, parduodami kartu su tradiciniais, turinčiais „kanopos“ pavidalo uodegą – toks komplektas vadinamas Cutbait Herring Paddle and Curl Tail Combo Pack.

Trumpai apie Cutbait Herring:

Menkių žūklė Norvegijoje su Cutbait Herring:

Didžiulis otas:

4D HERRING BIG SHAD


4D Herring Big Shad – atnaujinta anksčiau gaminto masalo 3D Herring Big Shad versija. Ši tobula didelės Atlanto silkės imitacija skirta didžiųjų Šiaurės jūrų plėšrūnių (menkių, otų, vilkžuvių) žūklei. Pasižyminti tin kruopščiai atliktomis detalėmis masalo galva liejami iš švino lydinio, o minkštas, bet atsparus įkandimams, ties uodega sustiprintas nailono pluoštu, masalo korpusas liejamas iš PVC. Prie masalo pridedamas papildomas kevlaro pavadėlis su kabliuku.

4D Herring Big Shad masalai gaminami 2 dydžių: 25 cm ilgio (svoris – 300 g) ir 32 cm ilgio (svoris – 500 g).

Partnerio turinys

Užsakymo nr.: PT_81652821