3D ROACH

Kuojos sudaro didžiąją mūsų krašto lydekų mitybos raciono dalį, taigi, kuojas imituojantys masalai visada bus sėkmingi.

3D Roach

3D Roach – swimbait tipo masalas, žavintis savo tikroviškumu. Visa 3D Roach masalų serija sukurta panaudojant trimačiu skeneriu nuskenuotas tikrų kuojų atliejas. Line Thru Roach ne tik atrodo kaip tikra kuoja, bet ir po vandeniu juda itin tikroviškai. Šis masalas tikrai nėra geras „skraiduolis“ – lekia vidutiniškai, todėl šiems swimbaitams užmesti geriausia naudoti 8 pėdų (2,44 m ilgio) ir ilgesnius meškerykočius.

3D Roach gaminamas 2 tipų: lėtai skęstantis, arba SS (Slow Sinking) ir MS (Moderate Sinking). Masalai „apginkluoti“ taip vadinama Line Thru Modifier sistemėle – trišakiui įsisegus lydekos žabtuose, masalas išsilaisvina ir pakimba ant pavadėlio, taip išvengdamas aštrių dantų. MS tipo „kuojas“ atskirti nuo SS tipo „kuojų“ galima vos žvilgtelėjus: lengvesniųjų, SS tipo masalų pavadėlis išvedamas per masalo „burną“, o sunkesniųjų, MS tipo – per skylutę tarp šnervių, beveik masalo kaktoje.

3D Linethru Roach
3D Roach

3D Roach gaminamas dviejų dydžių: 18 cm ilgio (SS – 80 g svorio; MS – 86 g) ir 25 cm ilgio (SS – 200 g svorio; MS – 216 g).

Mads Grosell apie 3D Roach:

Ir... kriminalinės povandeninio pasaulio kronikos – epizodas „Smurtaujantis šamas“:

3D RIVER ROACH

3D River Roach

Dar vienas trimačių technologijų produktas – toli skriejanti kiek „liesesnės“ kuojos imitacija su išraiškingai plevenančia kanopos pavidalo (Paddle Tail) uodega. Šis lėtai skęstantis masalas yra pakankamai masyvus ir sunkus, taigi galima juo žvejoti ir be jokio papildomo svorio, naudojant pačią paprasčiausią Line Thru sistemėlę (pvz.: Corkscrew Release Rig), ar bet kurią kitą sistemėlę, tiek su papildomu svoriu, tiek ir be jo. Galų gale – tiks net ir paprasčiausias galvakablis su dideliu kabliuku...

3D River Roach

3D River Roach gaminamas dviejų dydžių: 18 cm ilgio (70 g svorio) ir 22 cm ilgio (125 g svorio).

3D River Roach su Quick Release sistemėle:

3D LB ROACH SWIM N JERK

3D LB Roach Swim N Jerk

Šis nedidelis, universalus, mažą kuojytę imituojantis swimbait tipo masaliukas skirtas itin plačiam spiningautojų ratui. 3D LB Roach Swim N Jerk masalai tinka ne tik lydekų, bet ir ešerių ar sterkų žūklei. Juos galima verti ant paprastų galvakablių, o paguldžius ant šono, taip kad imituotų stimpančią leisgyvę žuvytę, – ant ofsetinių kabliukų, ar žvejoti „dropshot“ sistemėlėmis. Gaminami 3 dydžių: 7,5 cm ilgio (4 g); 10 cm ilgio (10 g) ir 12,5 cm (18 g svorio). Spalvų gama: Roach, Muddy Roach, Firetiger, Goldfish.

3D LB ROACH PADDLE TAIL

3D Roach Paddle Tail

Dar vienas nedidelis, universalus, mažą kuojytę imituojantis masaliukas su tradicine kanopos pavidalo uodega, tinkantis ne tik lydekų, bet ir ešerių ar sterkų žūklei. Gaminami 3 dydžių: 7,5 cm ilgio (5 g svorio); 10 cm ilgio (10 g) ir 12,5 cm (22 g svorio). Spalvų gama: Roach, Muddy Roach, Firetiger, Goldfish.

Savage Gear 3D LB Roach Paddle Tail kitaip:

4D LINE THRU PERCH

4D Perch Shad sistemėlės

3D, arba trimatė erdvė (ilgis+plotis+aukštis) – tai įprasta. O 4-asis matmuo sukuriamas pasitelkiant ypač tikroviškai atrodančią atspausdintą fotochrominę masalo dangą ir net... kvapą! Masalo detalės tiek tikroviškos, kad vandens plėšrūnėms bus itin sunku susilaikyti... Spalvų deriniai išbandyti daugybę kartų ir, regis, beveik pasiekė tobulybę, o tai turėtų gerokai pagelbėti žvejojant lydekas ypač sunkiomis sąlygomis.

4D Perch Shad sistemėlės

4D Line Thru Perch gerokai patobulėjo, lyginant su ankstesniais Line Thru serijos gaminiais: padidintas kanalo pavadėliui skersmuo – pakeisti pavadėlį, ar net perrinkti visą sistemėlę dabar itin paprasta. Apie kvapus: prieš galinį pilvo peleką, analinės angos vietoje yra išlieta nedidelė ertmė, į kurią galima įstatyti barškaliuką, kapsulę su kvapais arba tirpią granulę.

4D Perch rattle plug

Po vandeniu šis lėtai skęstantis masalas vinguriuoja kaip tikras, gyvas ešerys, stovinčiame vandenyje nesunkiai pasiekdamas „darbinį“ 1–1,50 m gylį.

4D Perch Shad sistemėlės

Gaminamas 2 dydžių:17 cm ilgio (63 g svorio) ir 23 cm ilgio (145 g svorio). Spalvų deriniai: Perch (tikro ešerio spalvinimas), Albino ir Firetiger.

4D Line Thru Perch:

4D PERCH SHAD

4D Perch Shad

Šis lėtai skęstantis hiperrealistinis masalas sukurtas panaudojant 3D skeneriu nuskenuotas tikrų ešerių atliejas, pridėjus dar ir itin tikroviškai atrodančią atspausdintą fotochrominę masalo dangą. Plati kanopos formos uodega puikiai provokuoja plėšrūnus, kaip ir šalia uodegos įmontuotas barškutis. Barškutį galima nesunkiai pakeisti kvapus skleidžiančia kapsule arba tirpia granule.

4D Perch Shad

4D Perch Shad gaminamas 3 dydžių: 12,5 cm ilgio ir 25 g svorio; 17,5 cm ilgio ir 75 g svorio; 20 cm ilgio ir 100 g svorio. Spalvų deriniai: Perch (tikro ešerio spalvinimas), Firetiger ir Albino. Mažesnieji – 12,5 cm ir 17,5 cm ilgio „ešeriai“, – „apginkluoti“ trišakiais, kartu su suktuku masalo papilvėje prisegtais prie viduje įlietos armatūros. Didysis, 20 cm ilgio 4D Perch Shad apginkluotas“ greitai pakeičiama firmine „Savage Gear“ Line Thru sistemėle.

4D Perch Shad sistemėlės

Mads Grosell pristato 4D Perch Shad:

Partnerio turinys