LIFE VEST AUTOMATIC

„Life Vest Automatic“ gelbėjimosi liemenė

Pripučiama gelbėjimo liemenė, atitinkanti griežčiausius tarptautinio ISO 12402-3 standarto reikalavimus ir tinkanti įvairioms vandens pramogų ir veiklos rūšims. Patogi ir saugi – dėvima ant drabužių.

Nelaimės atveju – automatiškai prisipučia per 5 sekundes, – tam skirtas 33 g talpos angliarūgštės balionėlis, suteikiantis liemenei vandenyje iki 150 N (apie 15 kg) keliamąją galią. Liemenę taip pat galima pripūsti ir rankiniu būdu ar burna.

Tinka visiems, kurių kūno svoris didesnis nei 60 kg, naudoti esant nuo –30°C iki +65°C temperatūros.

Turi neopreninę kaklo apsaugą, D formos žiedelį kaklo apsaugos nugarinėje dalyje, aprūpinta patikimais diržais, taip pat turi dirželį, praleidžiamą tarp kojų – patikimam ir saugiam liemenės fiksavimui.

„Imax“ atsarginis angliarūgštės balionėlis

Prireikus – atsarginiai angliarūgštės balionėliai (IMAX) parduodami atskirai.

HITCH HIKER FISHING VEST

„Hitch Hiker Fishing Vest“ gelbėjimosi liemenė

Plaukianti, 7,5 kg keliamosios galios liemenė skirta braidymo mėgėjams ir žūklės iš kajakų entuziastams. Liemenės gamybai panaudoti stambesni nei įprasta užtrauktukai, pilna įvairiems daiktams susidėti skirtų padidinto dydžio kišenėlių, prisegamas gertuvės dėklas. Plūdrumui padidinti panaudoti išimami putplasčio elementai. Liemenė kintamo dydžio (reguliuojama dirželiais), todėl nesunkiai pritaikoma tiek smulkaus, tiek ir stambaus kūno sudėjimo žvejui.


VANDENIUI ATSPARUS 40 l TALPOS KREPŠYS
„Savage Gear Roll up bags“

Itin talpus ir tvirtas, patogus nešti, o žūklės metu tikrai neužims daug vietos valtyje.
Krepšio matmenys: 55×23×16 cm
„Savage Gear“ Roll up bags (prancūzų k.):


BOAT & BANK BAG
„Boat & Bank Bag“ talpos daiktams

„Boat & Bank Bag“ – patogi talpa daiktams valtyje susidėti. Turi patogias plastmasines rankenas, o taip pat ir platų nailoninį diržą. Krepšio šonuose įtaisyti meškerių laikikliai.
Gaminami 2 dydžių: S – 37×25×25 cm ir M – 42×25×25 cm.

„Mads Grosell“ pristato:

GRAIBŠTAS

...itin reikalingas įrankis žvejojant iš valties, ypač tiems, kas rūpinasi žuvų išteklių išsaugojimu – grabštu galima traukiamą žuvį ne tik pasemti, bet ir neiškeliant graibšto iš vandens ją išlaisvinti nuo kabliukų, pailsinti, reanimuoti ir paleisti atgalios.

„Savage Gear“ graibštai skirti plėšrūnų žūklei – lengvi, tvirti ir patogūs. Kiekvieno tokio graibšto rėmas ir rankena pagaminti iš tvirto aliuminio lydinio vamzdelių, o gilus ir talpus kaušas pasiūtas iš ypatingo guma dengto tinklelio. Toks gumuotas tinklelis nepūva, nežaloja žuvies, o svarbiausia – atsparus kabliukams, – jie tiesiog nuslysta ir neįsipainioja.

„Savage Gear“ graibštas

Graibštas ovalo formos galva. Transportavimo dydis – 105×48×4 cm; galvos (kaušo) gabaritai – 46x56 cm. Rankena – teleskopinė, leidžianti graibštą prailginti iki 150 cm.

„Savage Gear“ graibštas

Didelis graibštas plėšrūnų žūklei. Gaminamas 2 dydžių. Transportavimo gabaritai – L: 106×51×4 cm, XL: 120×70×4 cm; galvos (kaušo) gabaritai – L: 50x65 cm, XL: 70x85 cm. Rankena – teleskopinė, leidžianti graibštą prailginti iki: L – 150 cm, XL – 200 cm.

„Savage Gear“ graibštas

Didelis sudedamas graibštas plėšrūnų žūklei. Gaminamas 2 dydžių. Transportavimo ilgis – L: 87 cm, XL: 105 cm; galvos (kaušo) gabaritai – L: 50x65 cm, XL: 70x85 cm. Išskleisto graibšto ilgis – L: 153 cm, XL: 170 cm.

Didelis sudedamas graibštas su teleskopine rankena. Gaminamas 2 dydžių. Transportavimo ilgis – L: 122 cm, XL: 122 cm; galvos (kaušo) gabaritai – L: 50x65 cm, XL: 70x85 cm. Išskleisto graibšto ilgis – L: 270 cm, XL: 297 cm.

DREIFO INKARAS (MP DROGUE)

„MP DROGUE“ dreifo inkaras

Tai kūgio formos, iš tvirto sustiprinto nailoninio audinio pasiūtas, 1,20 m skersmens ir 1,20 m ilgio dreifo parašiutas, tinkantis valčiai pristabdyti tiek gėlo vandens telkiniuose, tiek ir jūroje.

AITVARAI VELKIAVIMUI (MULTI PURPOSE PARAVANE)

„Savage Gear“ velkiavimo aitvarai

„Savage Gear“ velkiavimo aitvarai (paravanai) gaminami 2 dydžių ir 2 rūšių: „kairiniai“ ir „dešininiai“ – t. y. sklendžiantys į kairę ar į dešinę pusę. Korpusas – vientisas, kilis – pagamintas iš nerūdijančio plieno. Pritaikyti plaukti 0,5–4 mazgų (t. y. 1–7,5 km/h) greičiu.

Velkiavimo pradžiamokslis („Okuma“ ir „Savage Gear“, lenkų k.):

Partnerio turinys