Parodoje suskubome apsilankyti vos prasidėjus renginiui. Žinoma, savaitgalį tikimasi sulaukti didžiausio antplūdžio, bet tiems, kurie iš tiesų nori gauti vertingų patarimų, verta užsukti į LITEXPO dar neprasidėjus didžiajam šišui.

Visa paroda šiemet suskirstyta į dvi sales: aktyvaus laisvalaikio bei medžioklės zoną ir žvejybos zoną. Daugiausia dairėmės pastarojoje ir, nors žmonių buvo vos vienas kitas, į akis krito dalyvių pasiruošimas. Panašu, kad labiausiai dėmesį stengėsi atkreipti museline.lt komanda. Jie salėje įrengė didžiulį stačiakampį baseiną, kur demonstravo užmetimo technikas ir pasakojo apie muselinės žūklės niuansus.

Šalia baseino muselinės žvejybos grandas Niklaus Bauer demonstravo, kaip rišti museles. Visomis parodos dienomis jis taip pat pasakos, kaip muselėmis gaudyti lydekas.

Parodos aikštelėje neatsiliko ir spiningautojai. Jie taip pat įsirengė baseiną ir, nors įsikūrė kompaktiškai, sugebėjo pritraukti visą būrį meškeriotojų. Ką gi, muselinė žvejyba Lietuvoje vis dar pakankamai nauja sritis, tad lieka tik pagirti museline.lt komandą už entuziazmą ją populiarinant. Vis dėlto, panašu, kad šiemet laurai vis viena atiteks seno gero spiningo mėgėjams.

Paroda HHS 2018 vyks visą savaitgalį iki pat sekmadienio vakaro. Visą renginio programą galite rasti čia.