5. Dovanų čekis

Tokius dovanų čekius šiais laikais siūlo beveik kiekviena internetinė ar fizinė žūklės įrankių parduotuvė. Padovanojus dovanų čekį tikrai nereiks baimintis, kad galbūt pataikėte visai ne „į temą“. Taip, čekis neturi tikros dovanos „šiltumo“ , bet yra labai praktiškas ir greitas sprendimas.

4. Knyga apie žūklę

Šiais informacinio pertekliaus laikais, knyga galbūt yra daugiau ne informacijos šaltinis, bet savotiškas meno kūrinys, kupinas iliustracijų ir įdomių pasakojimų. Pasidairę internete tikrai atrasite gražių, dėmesio vertų knygų apie žūklę ir keliones. Ir priešingai negu čekis, ši dovana bus tikrai „šilta“.

Knyga apie žūklę ar žvejybos keliones - visada bus šilta „dovana“

3. Vertingas žūklės įrankis

Galbūt jūsų bičiulis ar šeimos narys ilgai svajoja apie kokį nors brangų žūklės įrankį, tačiau dėl įvairiausių aplinkybių vis jo nenusiperka. Todėl jūs, „susikooperavę“ (patikėkite manimi, geri žūklės įrankiai kainuoja pakankamai daug) su kitais draugais ar šeima, galėtumėte padaryti jam puikią staigmeną. Tik ši dovana turi didžiulį minusą – reikia labai gerai atlikti „namų darbus“ ir „ištirti“, ko tiksliai jūsų šeimos nariui ar draugui reikia.

2. Žvejybinė kelionė

Kas gali būti įspūdingiau meškeriotojui už padovanotą įdomią žvejybinę kelionę, kurioje galima būtų susigrumti net ir su gyvenimo žuvimi. Ir tikrai nereikia galvoti, kad tokios kelionės kainuoja didžiulius pinigus. Galima apsiriboti ir kaimyninėmis šalimis (ta pačia Latvija) arba tiesiog išplaukti su geru žvejybos gidu į Baltijos jūrą.

Žvejybinė kelionė - puiki dovana žvejui

1.Supratingumas

Kaip ši žmogaus būdo savybė gali būti dovana? Patikėkite manimi, tikrai gali. Kiekvienam tikram žvejui, kurie yra šiokie tokie savo hobio „ligoniai“, supratingumas – yra didžiausia Jūsų dovana. Tai nekainuoja nei didelių pinigų, nei milžiniškų pastangų. Tiesiog, kai kitą kartą jūsų šeimos narys, giminaitis ar bičiulis kils nuo šventinio stalo dėl to, kad pamėtytų kokioje nors „baloj“ ar upelėje meškerę – nenužvelkite jo smerkiamai, paniekinimai ar priekaištingai jam. Ir kai kitą kartą jis pirks n –tąją meškerę ar nežmoniškai brangią ritę ar dar bala žino kokį žvejybai skirtą įrenginį – supraskite, tai jo aistros „žaislai“.

Geriausia dovana žvejui - Jūsų supratingumas