Totoabų pūslės Kinijoje laikomos savotiška panacėja, manoma, kad jos gerina kraujotaką, padeda įveikti odos problemas. Kai kurie vietiniai netgi mano, jog tai – vienas stipriausių afrodiziakų žemėje. Juodojoje Kinijos rinkoje viena didelė totoabos pūslė gali kainuoti daugiau nei 40 tūkst. eurų.

Nepaisant pavojaus varpais skambinančių aplinkosauginių organizacijų, totoabų pūslės išlieka trokštama preke, o jų kainos tik kyla. Tvarkos sergėtojai taip pat vengia kontroliuoti prekybą šiais žuvų organais, nes dažniausiai į sandorius būna įsipainioję turtingi ir įtakingi žmonės. Tokie „suvenyrai“ išrinktųjų pasaulyje laikomi puikia investicija, be to, kartais pūslės įsigyjamos kaip kraitis ar dovanojamos per verslo susitikimus.

Totoabos gyvena tik Kalifornijos įlankoje, šalia Meksikos vakarinės pakrantės, todėl jų likimas tiesiogiai priklauso nuo vietos valdžios. Vis dėlto, šalyje, kur siaučia organizuotas nusikalstamumas, o totoabų pūslių kaina kartais šokteli ir pralenkia net kokaino kilogramo kainą, retos žuvys turi nedaug galimybių išlikti.

Balandžio pabaigoje Meksikos teisėsaugos organai oro uoste sulaikė vyrą, savo lagamine slėpusį 417 totoabų pūslių. Sulaikytas Kinijos pilietis tą dieną lėktuvu turėjo pasiekti Japoniją, o vėliau jungiamuoju skrydžiu nuvykti į Kiniją. Vis dėlto, nykstančių žuvų organus gabenęs vyras atsipirko lengvai, iš jo atimtas krovinys ir paskirta 600 dolerių bauda.